Skrivet av: brittakarolina | 03 juli 2018

Ett annat vatten

Göteborg ligger vid ett annat vatten än det jag vant mig vid, vattnen har olika salthalt och Västerhavet är större.          Nu gör jag resan som Lasse och jag talade om de sista åren men som inte blev av. Vi skulle se Botaniska trädgården, för att när vi var här för ett stort antal år sedan, blev vi fast i Trädgårddsföreningen och deras rosarium så Botaniska fick stå över. 

Att köra är enkelt jämfört med att hitta boende ett par nätter och när jag hittat boende var nog den svåraste nöten att hitta själva boendet. Jag körde fel på ett ställe och använde sedan flera timmar att komma rätt. Dockyard Hotel låter lite som i en visa av Evert Taube och det ligger i stadsdelen Nya varvet som är en före detta örlogshamn och ett fängelse.

De billiga rummen ligger i fängelset och en rad kaserner, jag slapp flytta in i fängelset

men däremot blev det en kasern, rummen ligger i rad i en korridor men de är fint omvandlade med vackra färger och jag har både sänglampa, toalett och dusch. Måsar eller trutar låter väldigt mycket utanför fönstret och man vill kanske inte att de ska bo på taken.

och låter en plastörn skrämmas

Efter dagens mödor

 

Solen är på väg ner och jag går till kasernen .

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: