Skrivet av: brittakarolina | 12 november 2018

Fars dag 2018

Karin och barnen har varit i Japan hos Gösta och Yoko . I Japan badar man mycket och skrubbar sig med fina borstar och vad är bättre  att ta med sig som souvenirer därifrån än ett par vackra borstar av trä som röjer sitt ursprung med en skön cypressdoft. Tack Karin.

Karin och Glenn hade lagat till en rådjursgryta som var delikat och efter det, kaffe och nybakad tigerkaka

Vi firade alltså fars dag utan fäder och barn och med en far utan hans barn, trafiken på E4 var tätare än vanligt, en kö kröp i 30 km/timmen över broarna och jag tror många var på väg att just gratta någon far, han har blivit lite aktuell ett tag, ICA i Väsby hade laddat upp mer än vanligt med jätteskyltar som ledde till blomsterbuketter med cellofan och sidenrosetter. Med alla omgiften får en del numera flera att fira än förr.

 

Tora har fyllt ett år, gårdshund, blixtsnabb att fånga smådjur dvs råttor

Regnet strilar och det det behövs ännu mycket mer vatten i marken. Fick sällskap till bilen efter en skön eftermiddag i Södertälje.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: