Skrivet av: brittakarolina | 24 december 2018

Julafton 2018

God Jul och tack för att ni tittar in på bloggen, den har hunnit bli 9 år, vem kunde ana att det fanns så många år. Jag kan se att någon läser men inte vem, jag ser också vilka länder som varit inne och läst,  en del är gamla vänner och jag blir glad när jag ser deras flagga, men de flesta ger sig inte tillkänna. Jag är friare när jag inte vet vem som läser men det är dubbelt för ibland vore det roligt att se alla. Finns det inte någon sägen om att på julnatten kunde alla djur tala. Tänk om alla i staplarna skulle visa sig på julnatten, det kunde vara något att se fram emot. Och även om det inte sker, önskar jag att alla får sköna helgdagar med eller utan snö och än en gång God Jul !


Svar

 1. God jul & gott nytt år från Stockholm/Söder!

  • Hej Björn, du är den som varit med från nästan första början, roligt att du inte tröttnat. Nu har vi kommit i mål (julafton) för den här gången och det blir kanske lugnare ett tag.

   • Ja, det bästa med helg-hetsen är väl om man kan hålla den på behagligt avstånd – nu ser vi fram mot ett nytt och förhoppningsvis inte alltför stökigt år!

 2. Önskar dig en riktigt God Jul!

  • Tack Eva och tack för att du läser bloggen.

 3. God Jul Britta!

  • Tack Mats och för att du hänger med!

 4. God Jul 🤶

 5. Tack Molle, och tack för din närvaro !


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: