Skrivet av: brittakarolina | 18 oktober 2019

Hornsgatans facklor

För fyra år sedan hade hela (nästan) Hornsgatans längd på båda sidor planterats med Ginkgoträd. De hade fått kolstybb kring rötterna som är ett undermedel för trädens tillväxt och välbefinnande.  I november var träden gyllengula och det var lätt att föreställa sig hur de skulle lysa upp gatan i framtidens. Sen glömde jag att kolla hur de växte till och fyllde fyllde ut mellanrummen. En snabb titt på Hornsgatan nu efter att ha passerat Hornsplan visade att träden var väldigt olika  i färg och växte så de liknade något som var gjort av jättelika piprensare. Det kan nog ta lång tid innan träden skuggar trottoaren.Innan de gulnar är färgen mörkt grön

En del påminner lite om julgranar.

 

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: