Skrivet av: brittakarolina | 03 april 2021

Långfredag i Bergianska

Skandinaviska fjället
Italienska terassen

Långfredag var förr årets längsta dag, så sa de som var äldre än jag när jag var liten, men den var lång även för mig, alla affärer var stängda, inga biografmatinéer och man gick ingenstans, inga kalas eller påhälsningar. Långfredagen blev liksom över och känslan har dröjt sig kvar. Den överblivna dagen måste jag åka och se på alla de vårtecken som visats på Fb från trädgården som känns hotad och som så många vill ha kvar. Dagen var inte helklar och vårtecknen var inte så överväldigande men alla människorna var där! Inte alla vi 11000 som skrivit på namnuppropet men en god del, jag har aldrig förr sett så många röra sig överallt på en gång. Kanske är vi fler än vi anat som har Bergianska som sitt hemliga smultron-och bildningsställe.

Idag är det påskafton, egentligen år det inte förrän i morgon vi får säga Glad Påsk men men jag säger det ändå till alla mina trogna, som tittar in på bloggen. GLAD PÅSK !!


Svar

  1. Tänk att till och med Fjällen är befolkade nu!!! Glad Påsk kära Britta!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: