Skrivet av: brittakarolina | 11 juni 2021

Förnyelse

Gösta och Selina kom på snabbvisit till Gotland, vår gamla oxel blommade och det som önskades av dem var att de fortsatte att näta in skorstenen. Niklas hade påbörjat jobbet och rensat skorstenen några veckor tidigare för att fåglar hade tagit sig in och byggt bo IGEN trots näthinder.


Sen kom vårt asketiska kylskåp på tal, Det passade oss i början då allt måste vara smått för att rymmas i det lilla huset, men som senare blev för litet för de växande yngre familjernas behov. Gösta kollade i mobilen och mätte med tumstock, jo det finns ett dubbelt så stort i elaffären i Hemse, det hämtar vi.

Några intensiva timmar med såg och bräckjärn öppnade möjligheten för ett nytt kylskåp i en gammal skrubb och alla blev glada av bytet. Det föregående skåpet var avsett för båt och kunde drivas med el eller gasol och funkar fortfarande bra, vi hoppas att någon vill ha det.

Solen var het och gassade, att flytta parasollen blev en ny uppfinning


Svar

  1. Vilken insats!!! Tack Gösta och Selina! Oxeln ser fin ut i år, hoppas den får bär…


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: