Skrivet av: brittakarolina | 23 december 2021

God Jul 2021

Jag önskar er alla som läst min blogg, En God Jul och Ett Gott Nytt År !

Nu tar bloggen en paus, den ha existerat i tolv år, ändrat form och anledning under dessa år men också förändrats av wordpress så att jag inte begriper ett smack av hur mina enkla texter ska läggas in, dvs jag har helt enkelt inte inte ”hängt med” i utvecklingen.

Glädjen över den respons ni givit mig är stor och är något jag aldrig skulle fått uppleva utan internet.

Här är några änglar som fått komma ut ur sina gömslen en gång om året.

Pappersängel inköpt på Plantagen för c:a 10 år sedan

Min äldsta ängel från början av 1900-talet

Ängel tillverkad av Karin på Konstfack, den bor i en tekopp från Slava i S.t Peterburg.


Svar

 1. Tack detsamma! Då tar vi helg/helger, laddar om batterierna, och kommer igen med nya friska krafter anno 2022!

 2. Ber att få önska även dig en riktigt God Jul och tacka för alla intressanta och läsvärda inlägg. Tycker du hänger med jättebra i WordPress. De ändrar mycket hela tiden så vi har nog alla lite jobbigt ibland med allt nytt. Så fina änglar. Alla med sin egen stil.
  Hoppas du har det bra och håller dig frisk!

  • Sent omsider, tack för din trevliga julhälsning. Jag slogs ut av något virus ett par dagar före jul och gick till sängs. Nu är jag sakta på väg upp igen och får ta igen firandet lite senare.

   • Det florerar många virus nu. Svårt klara sig från dem. Skönt att höra att du är på benen igen i alla fall.
    God bättring!

   • Tack Eva !

 3. Gott Nytt år!

 4. Finaste bloggen❤️

 5. Hej!

  Upptäckte precis din blogg som ett svar på min stilla fundering ”vass papper” till allas vårt orakel Google…

  Fantastiskt och himlastormande att utöver bekräftelse få bilder på resultat, fingervisningar om metod och – framför allt – perspektiv och eftertänksamhet runt vår väl traditionellt största basindustri!

  Tusen tack!! Här finns verkligen något att återkomma till!
  Vill passa på att önska dig en riktigt God Jul och ett lika Gott Nytt År!

  Mvh
  Jens

  • Hej Jens, så väldigt trevligt att läsa din kommentar, ja papper blev en av mina passioner. Som du ser av julbloggen går det kanske att läsa ut att jag håller på att packa ihop mitt bloggande. Det har varit igång rätt länge, men nu har idétorka uppstått så jag prövar att pausa.
   Önskar dig ett Gott Slut och ett Gott Nytt År 2022 ! / Britta

 6. Gott Nytt År, Britta! Det är härligaste bloggen som finns! Jag är mycket tacksam för möjligheten att läsa dina fina skildringar om livets lopp och naturens gång, allt från ditt skapande till drömfulla Gotland blir väldigt värdefull läsning!

 7. Kära Maria, din fina uppskattning gör mig varm, tack ! Nu hoppas jag att det nya året ska komma med uppfriskande krafter och jag önskar dig ett riktigt Gott Nytt År 2022 !


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: